top of page
bgImage

Als ondernemer bent u verplicht een financiële administratie bij te houden. Administratiekantoor van Velsen ontzorgt u van deze verplichting zodat u zich optimaal kan concentreren op belangrijke werkzaamheden. Wij bieden hierin ondersteuning op diverse manieren, wij kunnen namelijk de volledige administratie voor u verwerken, maar bijvoorbeeld ook eenmalig per kwartaal de door u gemaakte boekingen.

Als ondernemer heeft u te maken met BTW, dit geldt zowel als u nationaal, als internationaal onderneemt. Deze wetgeving is vaak complex. Administratiekantoor van Velsen biedt u de juiste toepassing en optimale benutting van de mogelijkheden van de BTW-regeling.

De aangifte inkomstenbelasting is voor een hoop mensen een jaarlijks terugkomend probleem.

Bij Administratiekantoor van Velsen halen wij het uiterste uit uw jaarlijkse aangifte. 

Iedere B.V./N.V. ontkomt niet aan het jaarlijks opstellen van de aangifte vennootschapsbelasting (VPB). Voor het opstellen en indienen van de aangifte VPB bent u bij Administratiekantoor van Velsen aan het juiste adres.

Voor een uitkering van dividend moet er een aparte aangifte ingediend worden. Wij berekenen voor u wat fiscaal gezien het voordeligst is om uit te keren aan dividend. Uiteraard verzorgen wij deze aangifte voor u.

Een onderneming starten is vaak een droom die uitkomt, maar ook een spannende en onzekere tijd. Uit onderzoek blijkt dat circa 30% van de starters stopt na het eerste jaar. Startersbegeleiding bij Administratiekantoor van Velsen kan hierin een belangrijke rolspelen om meer zekerheid aan de start van uw onderneming te geven. 

Administratiekantoor van Velsen

Adres

Commandeursweg 4b

6721 TZ Bennekom

Contactgegevens

(06) 300 65 340

info@vanvelsen.nl

Tijden

Ma-vr: 8:00 - 18:00 uur
Za: gesloten
Zo: gesloten

Sociale media

bottom of page