top of page
bgImage

BTW aangifte

Bent u zelfstandig ondernemer voor de BTW? Dan is de kans groot dat u verplicht periodiek omzetbelasting moet afdragen. Elke maand, kwartaal of jaar doet u aangifte. Bent u benieuwd of u recht heeft op een vrijstelling voor het doen van BTW aangifte(n) neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wanneer moet de BTW aangifte ingediend worden?

Meestal doet u aangifte over een kwartaal. Als dat bij uw onderneming ook zo is, dan betaalt u de omzetbelasting in de maand die volgt op het kwartaal waarover u aangifte doet. Dat ziet er voor 2022 als volgt uit:


BTW terugvragen op zonnepanelen

Een Nederlandse particulier die zonnepanelen op zijn of haar woning heeft laten monteren is in principe ondernemer voor de BTW. Op het moment dat de energie ook wordt teruggeleverd aan de energiemaatschappij heeft u ook recht op een teruggave van de BTW. De BTW op de aanschaf en montage van de zonnepanelen kan dan worden teruggevraagd. Heeft u onlangs zonnepanelen gekocht of bent u van plan zonnepanelen aan te gaan schaffen en wilt u weten hoe deze regeling precies in elkaar zit? Neem dan even contact met ons op.

Administratiekantoor van Velsen

Adres

Commandeursweg 4b  

6721 TZ Bennekom

Contactgegevens

(06) 300 65 340

info@vanvelsen.nl

Tijden

Ma-vr: 8:00 - 18:00
Za: gesloten
Zo: gesloten

Sociale media

bottom of page